Sparta Rotterdam, Stadion het Kasteel

BeNeVoetbal
Trainerscongres 2016
‘Spelen met weerstanden’


16 maart, 16.00-22.00

Bekijk het
Programma

16:00
Registratie en ontvangst
16:30
Opening
16:45
Video-analyse
Marvin van der Valk
17.45
Technisch-tactische training
Pieter Schrassert Bert
18.30
Fysiek-conditionele training
Bjørn V. Stenersen
19.30
Diner
20.15
Performance management
Bart Heuvingh
21.00
Q & A met gastsprekers
21.30
Slotwoord
21.45
Borrel met Champions League
22.30
Einde congres

Onze
Partners
Partner worden

Wie zijn de partners?

TrainersMagazine

“TrainersMagazine is met hun website sinds 1996 dé trainerssite voor voetbaltrainers in Nederland. Het heeft een ruim aanbod in applicaties en knowhow, zowel online als offline, beschikbaar voor trainers. Online vind je uitgebreide databases met oefenstof, trainingen en jaarplannen. Tevens kun je zelf trainingen maken online en deze documenteren. 

Mogelijk de bekendste offline expertise is het vakkundige blad trainersmagazine. In het magazine staan interviews met bekende en minder bekende prof-en-amateurtrainers met handige praktijktips voor trainers op elk niveau. Abonnees ontvangen 8x per jaar een nieuwe editie.”
Bron: www.trainerssite.nl 

Deelnemers van het BeNeVoetbal trainerscongres krijgen een gratis editie van trainersmagazine mee naar huis!

Waarom is de samenwerking?

TrainersMagazine staat bekend om het delen van voetbal knowhow aan trainers zowel online als offline, én is interactief met haar bezoekers en abonnees. De interactie uit zich in het plaatsen en delen van trainersvacatures, nieuwsartikelen, interviews, blogs, polls, toernooien en wedstrijden. 

BeNeVoetbal streeft naar de best mogelijke interactie met zijn deelnemers. Naast het jaarlijkse congres worden wekelijks interessante artikelen gedeeld via social-media kanalen met deelnemers en geïnteresseerden. Een gezamenlijk doel van TrainerMagazine en BeNeVoetbal: “trainers in binnen-en-buitenland verbinden door een community te creëren waarin expertise, vragen, adviezen en vacatures met elkaar worden gedeeld”. Door onze samenwerking hopen we dit nog sneller samen te bereiken.

 

Dotcomsport

“Dotcomsport is een softwareleverancier die producten en diensten aanbiedt en ontwikkelt voor de sportmarkt. Zo hebben wij een volledig webbased spelervolgsysteem Dotcomclub voor de voetbal en hockeymarkt. 

Daarnaast leveren wij het talentvolgsysteem SportCTM 2.0 beschikbaar voor alle sporten, welke kan worden uitgebreid met diverse geïntegreerde modulen.
Op de voetbalmarkt is Dotcomsport reeds operationeel bij 200 voetbalorganisaties, op zowel professioneel- als amateurniveau.

Dotcomsport streeft ernaar om enkel software te ontwikkelen welke ook daadwerkelijk wordt gebruikt binnen de sport. Gebruikers mogen dan ook meedenken in de verdere ontwikkeling van onze volgsystemen. Samen met de sport komen wij zo tot een uniek en gebruiksvriendelijk product; Software in beweging!”
Bron: www.dotcomsport.nl 
Nieuwsartikel: http://dotcomsport.nl/nl/dotcomsport-en-benevoetbal-congres-gaan-samenwerking-aan/

Waarom is de samenwerking?

Dotcomsport is innovatief, communicatief sterk en klantgericht. Dit uit zich o.a. in de adequate manier waarop zij omgaan met feedback van hun gebruikers. Het spelervolgsysteem is daardoor continu in ontwikkeling en verbetert zich dagelijks weer opnieuw. BeNeVoetbal streeft deze kernwaarden, innovatief – communicatief sterk en klantgericht, ook na. Vanuit behoefteonderzoeken vooraf en evaluaties achteraf met deelnemers, gastsprekers, partners en gasten blijft het congres zich keer op keer vernieuwen. 

 

SportNetwerk

“De sportbranche is voortdurend in beweging, net als uw carrière. SportNetwerk helpt u graag bij de volgende stap in uw carrière in de sportarbeidsmarkt. SportNetwerk (voorheen Sport-Netwerk.nl) streeft ernaar een totaal overzicht aan te bieden voor diegene die op zoek is naar een stage, baan of opleiding in de sport. Dit doen wij door het plaatsen van zoveel mogelijk sportvacatures, sport stages en het aanbieden van sportopleidingen, congressen en seminars. Informatie over het schrijven van een CV, solliciteren en het doen van vrijwilligerswerk mag natuurlijk niet ontbreken.

Ambieer jij een carrière in de sport? Dan ben je op SportNetwerk bij het juiste adres.”
Bron: www.sportnetwerk.nl

Waarom is de samenwerking?

Het unieke aan SportNetwerk is de verbinding tussen werkgevers en werknemers, sportopleidingen en sportvacatures, sportevents en sportpartners, nieuwsberichten en tips/adviezen. Vraag en aanbod komen samen op de website bij uitstek voor het zoeken en vinden van sportvacatures. Het doel van sport netwerk is een platform creëren waarin ambitieuze en gemotiveerde mensen zoekend naar of al werkzaam in de sportbranche met elkaar in contact komen. 

De gezamenlijke doelgroep van de trainerscongressen van BeNeVoetbal zijn leergierige, gemotiveerde en ambitieuze trainer/coaches uit de voetbalbranche. Het organiseren van een trainerscongres draagt in deze bij aan het versterken van onderlinge relaties en het verbreden van sportnetwerken.

 

Sparta Rotterdam

“Sparta Rotterdam is de oudste betaald voetbalclub van Nederland, opgericht in 1888. Het werd 6x landskampioen en won 3x de nationale beker. Al sinds de oprichting is de jeugdopleiding één van de belangrijkste pijlers van Sparta Rotterdam. Dit is terug te zien in de vele spelers die hun opleiding hebben genoten bij Sparta Rotterdam en uiteindelijk zijn doorgestroomd naar de A-selectie van Sparta Rotterdam en/of naar andere betaald voetbalclubs in binnen- en buitenland. In het opleiden van talenten staat de eigen identiteit van Sparta Rotterdam voorop, waarbij hard werken, samenwerken met- en voor elkaar, respect voor Spartanen en tegenstanders en zelfontwikkeling centraal staat.

Om de doorstroming van jeugdspelers naar de A-selectie te continueren heeft de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam er in de afgelopen jaren voor gekozen om de focus in het beleid te verleggen van teamprestatie naar ontwikkeling van de individuele speler, met als doel zoveel mogelijk spelers op het juiste moment door te laten stromen naar het eerste elftal of naar andere betaald voetbalclubs in binnen- of buitenland. De individuele ontwikkeling van de jeugdspeler staat dan ook centraal in ieder deelbeleidsplan van de jeugdopleiding.”
Bron: www.opleidingsparta.nl

Waarom is de samenwerking?
Interessant aan Sparta Rotterdam is de duidelijk gekozen en gecommuniceerde visie op het opleiden van talentvolle voetballers. Sinds een aantal jaar zien we landelijk en internationaal meer en meer een verschuiving in beleidskeuzes bij jeugdopleidingen van profclubs. Steeds vaker verleggen clubs de focus van teamontwikkeling en prestaties naar de ontwikkeling van de individuele speler. Sparta Rotterdam is hierin een pionier geweest en houdt tevens vast aan dit beleid, ongeacht welke obstakels zij sportief en financieel tegen zijn gekomen of gaan komen. Dat is een bewonderingswaardige opleidingsvisie. Mogelijk juist door deze visie is Sparta Rotterdam al decennia ’s lang een van Nederlands beste jeugdopleidingen. Spelers als Depay, Wijnaldum, El Ghazi, Strootman en Willems genoten hun opleiding bij Sparta in de afgelopen jaren.

BeNeVoetbal schat in dat meer trainer/coaches uit binnen-en-buitenland in deze en andere opleidingsvisies zijn geïnteresseerd. Wij zijn verheugd dit jaar het BeNeVoetbal Trainerscongres te kunnen organiseren in samenwerking met Sparta Rotterdam op Het Kasteel. 

 

Golden Team Builders

“Golden Team Builders is een jong dynamisch en vernieuwend bedrijf op het gebied van teambuilding-en-events in de sportwereld. Haar doel: het organiseren van innovatieve en actieve teambuilding activiteiten om de sociale binding tussen teamleden te verhogen.

De onderneming werd opgericht in 2013 en heeft zich in de eerste twee jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van de Footgolfsport op de Nederlandse sportparken. Het organiseren van Footgolfevents voor verenigingen en bedrijven was een van de belangrijkste activiteiten. In 2015 werden zowel de Footgolfbanen als het Golden Footgolf Concept verkocht. Sinds januari 2015 organiseert Golden Team Builders jaarlijks het BeNeVoetbal Trainerscongres. BeNeVoetbal is zodoende een onderdeel van Golden Team Builders.”

Waarom is de samenwerking?
In 2013 organiseerde Guido Seerden voor het eerst het BeNeVoetbal trainerscongres bij Willem II in Tilburg. Door zijn werkzaamheden als trainer/coach in het Midden Oosten was hij op zoek naar een directe collega in Nederland. In 2014 benaderde hij oud collega Ruben den Uil om samen vanuit de door Ruben opgerichte onderneming Golden Team Builders het merk BeNeVoetbal verder uit te breiden.

Guido Seerden: “de kernwaarden van Rubens onderneming spraken mij aan; jong, dynamisch, vernieuwend, gericht op het verhogen van sociale binding tussen deelnemers. Vanuit dat perspectief werken we nu samen en streven we samen naar het creëren van een BeNeVoetbal trainers-community.” 

 

Ook partner worden?

Neem contact op voor meer informatie.